Over ons

Gerard Gielen (1959) is pedagoog/seksuoloog (promotie KULeuven 1982,1986) en woont in Hasselt/Kiewit (België). Professioneel is hij werkzaam als lectorin een twee hogescholen (België). Hij is daarnaast ook als coördinator verantwoordelijk voor een postgraduaat seksuologische hulpverlening. Zowel in zijn professioneel leven als in zijn vrije tijd is hij bezig met onderzoek inzake seks en relaties.
Door seksualiteit en onderzoek rond seks en relaties bespreekbaar te maken en belangrijke resultaten van seks- en relatieonderzoek  wil hij een bijdrage leveren aan het bevorderen van algemene kennis inzake seksualiteit, relaties en seksuele gezondheid. Dit gebeurt onder meer door kennis en onderzoek inzake seksualiteit en relaties beschikbaar te stellen voor een breder publiek http://www.seksuologischehulp.be en http://www.seksonderzoek.be
 
De maker van deze informatieve website en zijn werkgevers zijn niet verantwoordelijk voor verkeerdelijk gebruik of voor schade aangericht door verkeerd gebruik. Er wordt gestreefd naar zo hoog mogelijke betrouwbaarheid van de informatie, maar die garantie kan niet altijd gewaarborgd worden. Gebruik van de informatie is altijd op eigen risico. Gebruik de info nooit voor persoonlijke medische doeleinden.  Raadpleeg daarvoor een gediplomeerd arts/specialist/seksuoloog. Indien copyrights zowel voor teksten als voor foto's geschonden worden, gelieve onmiddellijk contact op te nemen, zodat de informatie ogenblikkelijk wordt verwijderd.
Meer info & contact inzake onderzoek of deze website : gerardgielen@telenet.be
Telefoon : 0476217042